zaterdag 22 augustus 2009

mongolen


Tsjonge wat een mongolen hebben we in ons kleine landje. En ze mogen ook allemaal hun zegje doen. Op het forum van de Telegrof bijvoorbeeld. Over Marike H.. Een paar voorbeelden;

"Er is één verklaring en dat is dat ze hartstikke knettergek is. Gewoon de eierstokken doorknippen zodat ze geen kinderen meer kan krijgen. Wat waren dat voor kerels waar ze het mee deed. Had ze nooit van een condoom of de pil gehoord? Ze is gewoon een moordenares.

"abortussen laten plegen, dan weer twee keer geboren laten worden en vervolgens vermoorden en met een breinaald prutsen. Heeft TBS voor dit soort mensen wel zin? Steralisatie lijkt me sowieso een eerste stap! Dat mens verdient het niet om nog één kind te krijgen. Triest voor al die mensen die zo graag een kind willen maar het lukt niet. En zij krijgt het maar cadeau. Te zot voor woorden."

" Deze babies, die niet eens om het Leven hebben gevraagd en dan meteen zo walgelijk eindigen. Deze vrouw stereliseren en NOOIT meer vrij laten! Eenmaal een moordenaar ALTIJD een moordenaar en dat blijkt!! Erg voor haar ouders! Je zult maar zo'n kind hebben, WALGELIJK!"

"Geen tbs in dit geval, met al die softe zielenknijpers. De zwaarste straf dient hier toegepast te worden: Levenslang en sterarisatie.

"Dus een baby vermoorden wordt zwaarder bestraft,raar want als er een volwassen iemand wordt vermoordt lopen ze binnen vijf jaar weer op straat.GEWAPEND. Goed gedrag telt mee,ze gaan twee keer naar de kerk of moskee in de gevangenis en ze zijn klaar om te gaan. LEVENSLANG is vijftig jaar zitten."

En nog meer van dat. Mooi hoor, vrijheid van meningsuiting.





4 opmerkingen:

  1. Mongolen spellen misschien nog slechter maar zijn meestal wel liever dan dit klootjesvolk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. #minderbedeelden dat is ook een van de "zegeningen" van het internet, anoniem je gal spuwen, gesponsord door de telegraaf en geenstijl. Gelukkig hebben we nog de rechterlijke macht anders gingen we zo weer terug naar het half ingraven van vrouwen en dan doodgooien met stenen of kaal scheren en met pek en veren door de stad jagen. Dat is pas beschaving.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De foto bij je post zette me even op het verkeerde been...
    Ik dacht dat je het hier over had..
    http://www.rtvoost.nl/forum/reacties.aspx?sid=20008

    BeantwoordenVerwijderen
  4. advocaatje pleitmevrijzondag, 23 augustus, 2009

    ik vin dat mensen die steralis ehhh sterrelisatie ehhhh stareelisatie verkeerd schrijven deaud moeten

    BeantwoordenVerwijderen