Proost! Brouw drie en brouw vier staan te gisten. Een Dark Ale van Down Under en een Zuiderbuurs Oud Bruin. Net als dat er kratten vol gewassen flesjes klaarstaan voor botteldatum één, aanstaande zondag. Nog een week of twee en dan kunnen we brouw één proeven. Spannend!
Ik vraag me af hoeveel kilootjes bierbuik er tegen de zomer af moet bij de heren brouwers, als al dit ongetwijfeld overheerlijke brouwsel gedurende de rest van dit jaar en begin volgend jaar allemaal opgedronken dient te worden...
BeantwoordenVerwijderen@BroederBas ik denk dat wij drinken met mate(n) en voldoende sporten, komt vast goed.... hoop ik.
BeantwoordenVerwijderenHeer Harmjob,
BeantwoordenVerwijderenU weet de spanning wel op te voeren onder de vele bierliefhebbers die uw mooie blog volgen. Heel benieuwd naar de komende recensie van uw eersteling!
pariaste (klinkt meer als iets dat je eet met chianti).