dinsdag 25 augustus 2009

wachten


We wachten nog even tot de temperatuur wat gezakt is zodat we de gist kunnen toevoegen en dan wordt het wachten. Wachten totdat het bier gebotteld kan worden en dan in de fles kan, om vervolgens opnieuw te wachten. Moeilijk.

3 opmerkingen:

  1. spannend ;-)
    wordt het een licht bier of een met zware gisting. Willen jullie meedoen aan het bokbierfestival, dan is ie vast wel klaar!

    en heb je al een kreet;
    vakmanschap is meesterschap
    heerlijk helder
    een man een man

    enzovoort
    aorsubtu

    BeantwoordenVerwijderen
  2. advocaatje pleitmevrijwoensdag, 26 augustus, 2009

    wachten tot hwet bokbier festival? dan is het vast ehhhh OP!

    enne kakokijk wat dacht je van:
    rusalata
    Is dat een voormalig-oostblok gerecht?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het klinkt niet echt smakelijk, maar dat weet je natuurlijk nooit.
    Co zegt: iets vets met varkensvlees, aardappels en uien

    ik zeg maar zo ik zeg tweli

    BeantwoordenVerwijderen