maandag 25 januari 2010

Donald


Het is niet alleen een breuk die eigenlijk alleen maar voorkomt bij bejaarden die vallen, het is ook geen hele fijne breuk. Dat vertelt de fysiotherapeut me. In een hokje op de plaatselijke hogeschool heeft hij, naast de huisarts, een praktijk.
"Deze jongen heeft hulp nodig" zegt hij tegen een collega en hij stelt me op mijn gemak. Dan begint hij aan mij te sjorren en trekken. Ik ben doorverwezen via een andere fysiotherapeut. Bij het horen van mijn kwaal was de boodschap duidelijk, Donald is de schouderspecialist.
Het is heerlijk, bewegen met deskundige hulp. Mijn sling wordt afgekeurd, alle kastjes gaan open op zoek naar en vervangende, maar die wordt niet gevonden. Morgen even bij poli 26 ophalen, "dan ben ik er ook", zegt Donald, en schrijft voor de zekerheid zijn mobiele nummer op.
Vanavond hoef ik niet meer te oefenen en zeker niet de oefeningen die het ziekenhuis mij op heeft gegeven, want die zijn helemaal verkeerd. Ik zal er nog wel genoeg last van krijgen. Woensdag de volgende afspraak. Hoe laat geen idee, "ik zie je morgen nog".

1 opmerking:

  1. advocaatje pleitmevrijdinsdag, 26 januari, 2010

    verstandig, een goeie peuter. Ik heb al teveel ellende gezien van die specifieke breuk. Verkeerde oefeningen ... door het ziekenhuis gegeven .... ook fijn. Jansen-steur heeft een nieuwe baan gevonden?

    Suc6 met oefenen en de groeten van Imelda.

    multergo

    BeantwoordenVerwijderen