donderdag 16 juli 2009

uit in Textielstad


Een avondje met de Kaco's gaat per definitie te snel voorbij. Er zijn altijd kadootjes uit te wisselen, er is altijd iets te vieren en het verveelt geen moment.

Uit in Textielstad dus. Eerst eten. Bij Humpreys. Het valt een beetje tegen dat het dakterras niet open is, das toch een erg gezellige plek. Op de Noorderhagen op straat zitten, het gezelschap is goed, dan merk je er niet veel van. De bediening is ronduit slecht, het eten goed en het was de laatste keer dat we er eten. Ook al omdat ik me afvraag of het stiekem een ballentent is. Ik bespeur Endstraklonen op scootertjes, hmm.


Na het eten gaan we richting strand. Co doet onderweg een onderzoekje. Niet naar de Roman Census Census, maar naar het afvalbakkenbeleid. Universitair docent en Coenlaude afgestudeerd historicus, Co werkt naast zijn liefde voor de geschiedenis in de wereld van de afvalplanning.


Het strand ligt er nog onaf en verlaten bij, maar de intentie is duidelijk.


In MACBerlijn nemen we een laatste glas. Barman, studievriend en oud-huisgenoot Jerry Wally onthult dat hij sinds kort mede-eigenaar van de tent is. Super! Om het te vieren zingen we een smartlap, luisteren we naar een andere smartlap en hebben een gezellige tijd. Het is duidelijk, we komen hier te weinig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten