woensdag 25 februari 2009

crash


Ik was toch al niet van plan om ooit met deze maatschappij te vliegen, maar nu ben ik er zeker van. Alle verwikkelingen rondom de crash zijn natuurlijk te volgen via de landelijke nieuwsstromen, analoog en digitaal. Ik wilde alleen onderstaande reactie op de site van de NOS niet onthouden. Lees en huiver...


In wat voor maatschappij leven we? Als je ziet, dat er een ongeluk gebeurd is het toch normaal, Dat je gaad helpen? Zolang er geen Hulpverleners zijn ! Zodra je niks meer kan doen en, er komen genoeg proffesionelle Hulpverleners dan, kan je stoppen maar, je gaad toch heen en, gaad helpen waar je kan helpen?! Ramp Toerisme is een ramp bij een ramp en, een Sensatie Journalist zit ook niemand op te wachten maar, Mensen die moeten toch weten wat te doen bij een ramp ?! In vind ook, dat het verplicht gesteld moet worden dat, men allemaal een EHBO diploma moet hallen en, al licht er een Vliegtuig in een Akker ja,....puur natuur en, je hebt kans op vieze voetjes nou en,...........?! Zijn vieze voeten erger dan, een Mensen leven?! Ook al heb je een Kantoor baan. En, heb je een schoon beroep wat erg, als je dan voor een Mensen leven te kunnen reddeen vies wordt ! Je gaad helpen ik vind dit gewoon en, kijkt niet als je nu wel of, niet vieze voeten en handen kan krijgen er is water in Nederland om je handen weer schoon te maken,............! En, anders kan je ook nog onder een douche stappen ! Jammer, dat er Mensen zijn die bang zijn om vies te worden,............!!!!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Voordat deze meneer ook zijn EHBObriefje gaat halen, wat mij niet waarschijnlijk lijkt, eerst een opfriscursus NL graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heeft ie de inburgeringscursus doorstaan??? Vast geen examen NL gehad!!

    BeantwoordenVerwijderen