donderdag 20 november 2008

het gat van Ome Willie


Ergens in onze woonkamer zit een vreemd dekseltje. "Het gat van Ome Willie" noemen wij het hier in huis. Ome Willie is Krien's oom en Baasje's broer. Hij is niet alleen een van de trouwste bezoekers van dit blog, hij is ook een hele handige en precieze als het gaat om het aanleggen van elektrische bedradingen. Een goede ook, ik durf zonder meer een stekker in een stopcontact te stoppen, er gaat niets mis.
Ome Willie is de afgelopen jaren veelvuldig in ons huis aan het werk geweest. Het was hard nodig, wat er aan dradenboel door ons huis liep, daar wordt je koud van. Alle kleuren door elkaar, aan elkaar geknoopt met kortsluitinguitlokkertjes en ga zo maar door. Orde in de chaos moest geschept worden en is geschept.
Mooi. En zo komen we aan het "gat van Ome Willie". Met het "nieuwe" plafond, kwam ook een nieuw stroomplan. Omdat we er niet meer bij kunnen moest er een toegang komen tot de bekabeling en dus werd er een "gat" gemaakt. Waar wij elke dag weer met plezier naar kijken. Het wordt alleen misschien eens tijd dat we er iets creatiefs mee doen.

1 opmerking:

  1. Dus jullie kijken met plezier naar het gat van Ome Willie?

    Ik zou dat op familie feestjes niet te hard roepen als ik jou was :)

    BeantwoordenVerwijderen