maandag 16 juni 2008

donkere wolken

Harm Job is weer terug van vakantie en kijkt in een aantal blogs terug op drie weken Stokbroodkaasenwijnland



Terwijl de mussen in Textielstad van het dak vallen, is het in SK&Wland ander weer. Met bakken komt de regen uit de lucht vallen. Van de anders zo heerlijke temperatuur is ook niets te merken. Het is langebroekenmeteentruiaanweer. De nachten zijn kort, met het geraas van de wind en het gekletter van de regen op de tent is het moeilijk slapen, overdag zoeken we we beschutting in een café of restaurant. We eten en drinken goed, daar geen zorgen over. Wel het gebrek aan de zon. Het bruin van de zonnige voorzomer spoelt langzaam van onze huid.
Uiteindelijk komt het wel goed, als we in een zoektocht naar de zon rondreizen van kust naar berg, maar zwemmen in de zee zit er dit jaar niet in. Een zwembad met uitzicht op die zelfde zee duiken we wel in. Als we de zee de rug toekeren hebben pa en ma Krattenstapelaar een zonnige plek gevonden, zodat we daar neerstrijken.
Helaas laten we bij de thuisreis de zon achter in het land van SK&W. Bij het passeren van de grens klettert een hevige regenbui op ons Mannetje. Gelukkig hoeft de tent niet op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten