woensdag 21 mei 2008

scorelijst



Geloof het of niet, of geloof het maar gewoon, het songfestival is leuk. Leuk ja, ik ben geen lid van "wijhatenhetsongfestivalhyves", de hoeveelheid kitsch en foutigheid die steeds weer tentoongesteld wordt is hilarisch.
En zo zaten Krien en ik gisteravond in Koekstad bij KaCo voor de TV. Op schoot ieder een scorelijst met ruimte voor commentaar en opmerkingen. KaCo heeft het goed voor elkaar, de lijsten zijn voor iedereen te downloaden via de site van KaCo. Een pot koffie, een schaal koekjes en after8's en vanaf de tiende artiest borrelnoten en een lekker flesje bier maken het vermaak compleet.
We zijn serieus in de puntentoekenning, kritisch in het commentaar en piesen af en toe bijna in de broek van het lachen. Ons eigen landje kan mij niet overtuigen. In het Oostblokkistaanse kitch-geweld blijft onze inzending ver achter. Helaas voor ons denkt het grote publiek anders over onze favorieten. "Irelande douze pointe", die van mij inderdaad 12 hele punten krijgt, maakt geen schijn van kans. Net als een aantal andere volledig over de top liedjes.
Aan het eind van de avond downloaden we snel onze favorieten, tijdens de vakantie zullen deze klanken uit onze auto schallen. Wil jij ook tijdens jouw vakantie of wanneer dan ook deze prachtige liedjes luisteren? Dan is het tijd voor de tip van Harm Job! Want hier zijn alle nummers te downloaden!!! Veel plezier!





(Dustin the Turkey - Irelande douze pointe)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten