dinsdag 11 mei 2010

hiephiephiep

 

deze blog uit 2008 is opnieuw geplaatst nadat onderstaande melding werd ontvangen

Blogger is aangemeld, volgens de voorwaarden van de Digital Millennium Copyright Act (DMCA), dat bepaalde inhoud in uw blog is inbreuk zou hebben gepleegd op de auteursrechten van anderen. Als gevolg daarvan hebben we opnieuw de post (s) op "ontwerp"-status. (Als we dit niet zou doen, dan zouden we worden onderworpen aan een vordering van schending van het auteursrecht, ongeacht de gegrondheid ervan. De URL (s) van het beweerdelijk inbreukmakende post (s) kan gevonden worden op het einde van dit bericht.) Dit betekent uw post - en eventuele afbeeldingen, links of andere inhoud - is niet verdwenen. U mag het bericht te bewerken om de overtredende inhoud te verwijderen en opnieuw te publiceren, op welk punt de functie in kwestie opnieuw zal zichtbaar zijn voor uw lezers.
Een beetje achtergrond: de DMCA is een Amerikaanse auteurswet dat de richtlijnen voor online service provider aansprakelijkheid in geval van inbreuk op het auteursrecht bepaalt. Als u denkt dat u de rechten om de inhoud aan de orde hier te plaatsen, kunt u een tegenvordering in te stellen. Voor meer informatie over ons DMCA-beleid, met inbegrip van hoe te om een counter-claim in te dienen, zie http://www.google.com/dmca.html.
Het bericht dat we hebben ontvangen, met alle persoonlijke gegevens zijn verwijderd, zal online worden geplaatst door een service genaamd Chilling Effects op http://www.chillingeffects.org. Wij doen dit in overeenstemming met de Digital Millennium Copyright Act (DMCA). U kunt zoeken naar de DMCA-melding in verband met het verwijderen van uw inhoud door naar de Chilling Effects zoekpagina op http://www.chillingeffects.org/search.cgi, en het invoeren van de URL van de blog post die werd verwijderd. Als het is onder onze aandacht gebracht dat u opnieuw de post te hebben zonder het verwijderen van de inhoud / verbinding in kwestie, dan zullen wij verwijderen uw post en tel het als een inbreuk op uw account. Herhaalde overtredingen op onze Algemene Voorwaarden van de Dienst kan resulteren in een verdere corrigerende maatregelen worden genomen tegen uw Blogger-account, inclusief het verwijderen van je blog en / of beëindiging van uw account. Indien u juridische vragen hebt over deze kennisgeving, behoudt u uw eigen juridisch adviseur.
Met vriendelijke groet,
De Blogger-team


Betrokken URL's:


Onze Kunniggin werd gisteren zeventig. Nou ben ik niet heel erg oranjegezind, maar het was een goede gelegenheid om weer eens de kroeg in te duiken. Even de hoofden laten zien, een glaasje drinken en dan vroeg naar bed.

En vroeg werd het. Niet omdat het een spetterend feest was. Integendeel, JEP-chef met maat, een omgebouwde vent, enige leden van de Bond, twee Overzeesche Inwooners met live muziek en een paar nietsvermoedende studentjes, meer gasten waren er niet.


Hoe het dan in een steeds leger wordende kroeg alsnog bijna half drie kon worden weet ik niet. Wel weet ik dat Krien haar oogjes na drie glaasjes wijn glommen van plezier. En haar discussie met oud-collega Danniet levendig was. Toch maar weer eens vaker de kroeg in...



De liedjes behorende bij deze blog zijn n.a.v. dreigementen van de DMCA verwijderd..

3 opmerkingen:

  1. ik ben voor, ga maar gewoon een keer gezellig mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt erop dat de tekst door een paar scriptkiddies via een vertaalprogramma naar het Nederlands zijn vertaald. Is het geen grap?

    anipla

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee hoor, dat heb ik gedaan, anders zou jij het niet begrijpen, maar fijn dat mijn eigen juridische adviseur er bovenopzit ;)

    BeantwoordenVerwijderen