maandag 10 december 2007

meisjes met rode haren

(klik voor groter)

Ruim 35 jaar nadat zijn ‘Meisjes met rode haren’ een grote hit was, trekt Arne Jansen nog altijd volle zalen. Zijn act heeft nog niks aan kracht ingeboet. Naast zijn hits ‘July’, ‘Zeven Brieven’ en ‘Als een meeuw in de wind’ zingt hij tegenwoordig ook Duits- en Engelstalig repertoire. Uiteraard brengt hij tijdens het Eindejaarsfeest ook diverse nummers van zijn laatste album ‘Ik wil nog meer’.

Arne Jansen is niet meer. "Een zelfverkozen dood" aldus zijn manager. In Stadskanaal weten ze nog van niets (zie bovenstaand citaat). En bij het boekingskantoor zijn ze ook nog niet op de hoogte, "met zijn ongekende enthousiasme en feestrepertoire maakt de sympathieke zanger in een handomdraai elke locatie tot een dampend feestpaleis" aldus de wervende tekst op de site. Het zal een vrolijke boel zijn dus.
Wikipedia is beter op de hoogte en weet reeds te melden dat Arne niet meer onder ons is. Afgelopen week was hij nog bij ons in de studio. Misschien dat de Telegrof daarom in eerste instantie een verkeerde foto van Arne plaatste (zie boven). Ze hadden beter een foto van de beste man in zijn foutste trainingspak kunnen plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten