En zo zijn de kerstdagen ook weer voorbij. Gezellige dagen met de ouders, de ene dag de ene, de andere dag de andere. Het was simpel maar elegant, ons zorgvuldig bijeengesprokkelde servies was een hit, het evenzeer zorgvuldig uitgezochte Stokbroodkaasenwijnlandse viergangenmenu fantastisch.
We hadden de hele maandag in de keuken gestaan, met uitlopers naar de beide kerstdagen, maar het was niet voor niets. Van de uiensoep tot het toetje met een glas Papenwijn, genieten, genieten, genieten.
Volgend jaar opnieuw, misschien met meer mensen aan tafel. Binnenkort maar eens aan het kerstmenu gaan werken. Maar eerst de lente. En een beetje uitbuiken en bijkomen.
We hadden de hele maandag in de keuken gestaan, met uitlopers naar de beide kerstdagen, maar het was niet voor niets. Van de uiensoep tot het toetje met een glas Papenwijn, genieten, genieten, genieten.
Volgend jaar opnieuw, misschien met meer mensen aan tafel. Binnenkort maar eens aan het kerstmenu gaan werken. Maar eerst de lente. En een beetje uitbuiken en bijkomen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten