maandag 31 december 2007

boomuitdagen






"Geachte jury van de MOOISTEBOOMVAN2007uitdaging,
We zijn u niet vergeten, maar door internetproblemen in Stokbroodkaasenwijnland zijn we er niet eerder aan toegekomen om u onze tweede inzending voor de MOOISTEBOOMVAN2007uitdaging toe te zenden.
Bijgevoegde kerstboom kwamen we tot onze verbazing op tweede kerstdag op Onze Nationale Luchthaven tegen. De 'boom' was ruim vier meter hoog met als top een kerstliederen zingende dame, voorzien van een heuse piek.
Zoals u ziet werd deze kerstboom geleverd compleet met kerstman en Santa's little helpers (ho ho ho!).
De kwaliteit van de kerstliederen was overigens niet slecht, al zat de dame als de befaamde kerstengel van Drs. P. vast bovenin de boom. Sneu was echter wel dat dit bijzondere kerstboom-exemplaar nauwelijks de aandacht trok van de gehaaste luchtreizigers op Onze Nationale Luchthaven...
Met hartelijke groet van twee enthousiaste deelnemers van de MOOISTEBOOMVAN2007uitdaging!,
Kaco"


"Harm Job, je moet echt even onze boom op de foto zetten, zo'n unieke boom heb je nog nooit gezien!" Aan het woord Buur#15. "De lampjes zijn al kapot, maar hij is prachtig versierd!"
En inderdaad, de boom van Buur#15 heeft een zekere "jenesaispasquoi". Papieren vliegtuigjes vormen het leeuwendeel van de versiering, heel orgineel, ik heb 't nog niet eerder gezien en weet ook niet helemaal welke stijl dit is, maar zeker 2008!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten