donderdag 27 september 2007

d'OF barbeknoei

Aan alles komt een eind. Ook aan een Oale fietsseizoen. Helaas, de duisternis slaat steeds vroeger toe en binnenkort gaat de klok ook nog eens een uur terug. De fietsers van d'Oale Fietse willen toch wel zichtbaar zijn, al was het maar om het klupgevoel uit te dragen.
Het moment was dus aangebroken om dit afscheid van een prachtig fietsseizoen te vieren. Een seizoen dat begon met drie (bestuurs)leden en eindigde met een totaal van maar liefst zeven(!)fietsers. Feestvieren dus. Het bestuur bood dan ook de leden een gezellige herfstbarbeknoei aan. Met een smakelijk herfstbokje in het glas, of een goed glas Ventoux voor de dames bestuursleden (met grote dank aan fietslid Gurrit M.).
En het mooiste? Het bleef droog, John Ikvergeetnooitmijnhelm kon eindelijk zijn lidmaatschap aanvaarden, we konden zondagse fietser EenvandeheelveleHenken een prettige laatste werkdag toewensen en al het vlees ging op. Volgend jaar ziet u ons weer in groepsverband op de keien. Of als u goed oplet, in wisselende samenstelling over koude, winderige weggetjes. Maar niet officieel...

(en dat je een barbeknoei niet geheim kunt houden voor je buren blijkt wel uit dit
filmpje)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten