dinsdag 17 april 2007

summertime


Terwijl er in Hamburgerstaat 32 studenten op een universiteit worden doodgeschoten, fietsen Krien en ik door een zomers landschap. We weten vn niets en onze vakantie is niet ver weg meer dus er moet getraind worden op de toerfietsen. Over een paar weken al fietsen we langs de "Grotebinnenzee" in Stokbroodkaasenwijnland en de fietsen moeten weer eens getest worden. Dus zijn we op weg naar L.A. om daar een verrassingbezoekje te brengen aan Baasje.
De temperatuur is om te smullen, ergens achter in de twintig. De zon brandt er lustig op los en eigenlijk moeten we zonnebrand smeren. We doen het niet en fietsen met omwegen via onbekende routes verder. Op een prachtig uitzichtplekje eten we een boterhammetje terwijl we fantaseren over het eten in de vakantie. Stokbrood, kaas en wijn natuurlijk. Maar ook lekkere tomaatjes, salade en vers fruit.
Uiteindelijk fietsen we precies 99 kilometers en concluderen dat we straks in drie dagen van beginpunt naar eindpunt kunnen fietsen. Via de kortste en drukste weg, dus dat doen we niet. Drie weken hebben we straks, tijd genoeg voor verfrissende duiken in zee, uitstapjes het binnenland in en onderuit met een boek op de camping. Kan haast niet meer wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten