zondag 4 februari 2007

plaatjes

Terwijl Krien en Buurvrouw Krattenstapelaar beneden aan tafel spelletjes doen, zitten KS en ik boven de keuken in zijn eigen " hok" . De " crimineeltjes" van Buuf KS hebben het hok mooi wit gemaakt en KS is trots. Hij heeft de hele dag getimmerd en gezaagd. Zijn " hok" is bijna klaar.
Voornaamste ingrediƫnt van het " hok" is bank, een oud Grolsch krat, een stereotoren, een pick-up, twee stereoboksen en een platencollectie. Een deel van mijn voormalige platencollectie en dito oude pick-up, vervangen door ceedee of eempeedrie, maar nog steeds mooi. En zo zitten we tot diep in de nacht plaatjes te draaien. Ik ben het niet verleerd, krijg de naald nog steeds precies op de goede groef van de plaat en herken, na al die jaren, nog steeds een album aan de 2 tot 3 millimeter smalle rug. Voor herhaling vatbaar dus.


Onderstaand plaatje moest van KS hemzelf vandaag nog op het log geplaatst worden. Het is een raadplaatje geworden. Oplossing? Via de reacties en wie weet maak je kans op iets moois van vinyl...
(intussen twee plaatjes onder de plaatjes, meesterstukkken voor de liefhebbers)

2 opmerkingen:

  1. Hoes van The Breeders???
    kan als leesbrildrager die hoesjes van die cdtjes allemaal niet meer zo volgen,moet dus ver terug in dehet geheugen.

    BeantwoordenVerwijderen