maandag 22 januari 2007

weekendje... (pt. #1)


Het werd net een echte kluptocht zaterdagochtend. Ondanks dat het pijpenstelen regende bleven we droog. Buurman Krattenstapelaar en ik waren dan ook niet op de fiets, maar op pad in de goede trouwe Ovlov. Met als doel het verwerven van een aantal dakpannen en wat drank. De dakpannen omdat de Krattenstapelaars een aantal nokpannen verloren tijdens de storm van afgelopen donderdag. En daar ook bijna direct van op de hoogte werd gebracht door de buren van 16 (in tegenstelling tot hun voorgangers die pas na 6 weken terloops opmerkten dat er wat pannen misten), het bier voor diverse liefhebbers.
Via allerlei kleine weggetjes vonden we de pannenboer, een ongelofelijke afzetter, een halfoverstroomde zandweg, de oom van buurvrouw Krattenstapelaar op wiens Oosterbuurse landgoed de nodige bomen omgingen maar die wel koffie had en ten slotte mochten we ook nog spelen in de Netoverdegrensstadtse bierhal. Qua afstand, route, soort wegdek en eindpunt net een echte fietskluptocht dus.
Een dag die zo begint moet je dan ook maar gezamenlijk afsluiten. Dus met een goede scherpe curry, een lekker biertje, een computerspelletje of 10 en wat uitwisseling van muziekbestanden. Mooi laat in bed met de wetenschap dat er niet uitgeslapen kan worden, ik wil weer weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten