donderdag 21 december 2006

sfeer sfeer sfeer!

Zo langzamerhand zit de sfeer er aardig in. Onze favoriete zoekmachine is ook in feeststemming met een toepasselijke "droedel". De geuren van warme chocolade en klanken van een harmonium stijgen op en maken me blij!

met mooie muziek!!! (klik hier en laat je verwennen!)

Ook op Harmjobinhetwild heerst de kerstsfeer. Niet alleen loopt de HarmJobinhetwildKerst2006Uitdaging! (kopierecht) tegen zijn of haar einde en wordt het met zegge en schrijven één inzending een hele spannende strijd. Want wie o wie gaat dit prachtige Harmjobinhetwildkerstkadoosetdoosverpakkingspakket winnen! De inhoud is de moeite waard!!! (drie uitroeptekens) Klim dus snel in de crea-bea-uitrusting en brouw een orginele kerstwens voor Harm Job!

Wie weet ben jij dan de man, vrouw, kind of huisdier die de Kerstdagen superfeestelijk in gaat!!!

Of biedt je overtollige kerstpakket(onderdeel) aan ter ruil op de Kerstpakkettenruilbeurs (kopierecht). Ruil met andere bezoekers en maak een ander blij met jouw prut! Op dit moment zijn er twee flesjes bier, een ijskrabber (Koziol design), een bollensteker (inclusief bollen) en een klein rond geel kaasje in de aanbieding! Hebben? Ruilen? Reageer snel en de HarmJobinhetwildKerstpakkettenruilbeurs zordt dat het goed komt!

Zelf stel ik voor om de bollensteker te ruilen voor twee flesjes bier, maar wie weet heb jij een beter bod!

Doe het! Reageer!

1 opmerking:

  1. die flesjes bier kan je komen halen, maar die bollenmachine mot ik nie

    BeantwoordenVerwijderen