woensdag 6 september 2006

in de benen

kluphuis in uitvoering
Ik had het vanavond goed in de benen zitten. De snelheid. Op onze wekelijkse fietsklupavond bijna 60 kilometer gereden en bijna steeds voorop. Stampen. Voluit. Het zat er echt in en dan moet je er gebruik van maken. Een minpuntje was de eerste lekke fietsklupband. Sekretaris, reservebandendrager Buurman Krattenstapelaar was de uitverkorene. Ergens achter het prachtige landgoed Snickel was een miniskuul metalen scherfje de boosdoener. Morgen allemaal een eigen reserveband aanschaffen dus.
Ondertussen schiet het kluphuis al aardig op. Nadat we gisteren met Buurman K. en Buurnr.15 (als introducee met fietsplakkertjes en KlupWijze vanwege zijn briljante kijk op dingen) begonnen waren met de bouw van de bar ben ik er de hele dag druk mee geweest. En het gaat goed. Ontwerp klopt, de "hang" klopt. Nu alleen nog wat barkrukken. Morgen eens bij de kringloop kijken.
Mocht een lezer nog wat voor het kluphuis in de aanbieding hebben, graag! Krukken dus, bierglazen (hoe fouter hoe beter), bordjes en ander ongein. Laat het weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten