vrijdag 28 juli 2006

mork


Mork heet ie. Krien haar nieuwe iPod Nano. Vanaf de introductie van deze werkelijk prachtige - (en onbreekbare) - iPod wilde ze 'm al. En stonden we al vaak bij die ene vitrine. Even voelen, even vasthouden. En dan dromen.
Vandaag was dan het moment aangebroken. Bij de winkel waar collega Bertholomeus J. zegt te wonen liepen we naar binnen. Tenslotte had deze winkel een aantrekkelijke aanbieding. Een 1 GB voor € 124,-. Die keuze was dan ook al lang gemaakt, alleen de kleur nog niet. Na enig denkwerk werd het de witte. De keuze van het ideale beschermtasje was moeilijker, maar werd uiteindelijk wel een erg goede.
De beste keus was ten slotte bij de kassa. Op de bon staat echt het goede apparaat aangegeven, echt waar. En mischien kregen we ook wel speciale korting. Omdat Krien zo blij uit haar oogjes keek. Want met de € 79,- die ik moest betalen hadden we een waarlijk koopje in huis. Echt.
Nu loopt er dus een blij meisje door de tuin en het huis. Twee witte dopjes in de oren. Echt gesproken heb ik haar de laatste uren niet. Wel hoor ik haar steeds "meezingen". Ook een hele aparte belevenis. Denk dat we elkaar over 16 uur wel weer spreken. Dan is de accu leeg...
(en onder de foto vandaag een speciale tune)
- rechtermuisknop en doel opslaan als -

1 opmerking: