maandag 3 juli 2006

memphis



Soms is de verleiding heel groot. Als je plots oog in oog staat met een 8 weken oud rood speels katje bijvoorbeeld. Dan wordt het echt heel moeilijk om niet meteen in een auto te springen en het broertje ervan op te halen. De gedachte dat, als je er toch al twee hebt er best een derde bij kan, ligt voor de hand.
Het lukte uiteindelijk om weerstand te bieden. Wie dat niet kon is Leo uit Grensdorp. Kort geleden liep een van haar katten weg en werd het toch een beetje stil in huis. Dus daarom, dit is Memphis, haar nieuwe huisgenoot.

Wat een scheet, niet?

4 opmerkingen:

  1. Aaaaahhhh wat een schatje. Maar welke viervoeter ben je dan kwijt Leo?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuk beessie, leuk zo'n katje. helaas, in tapijt- en gordijnendorp wordt steeds gezegd door de baas; zo'n beest hangt alleen in de gordijnen en overal haren, niks ervan.. misschien moet ik dit filmpjes doorsturen om te vragen of hij al van gedachten veranderd is...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Buuf nr 15: die speelse: Cairo. Is me door een onhandige actie van een logeetje ontsnapt...

    @Chantal: Memphis heeft nog niet in de gordijnen gehangen en met haren valt het heel erg mee, als je het bijhoudt met borstelen... :-) kwetsie van gewoon doen... En ach, wie weet, hij ziet hem volgende week zelf. Smelt de baas alsnog ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. is wel zielug voor kwijte kat, maar deze is wel heel erg leuk. maaruh janski dan moet je er wel van ieder kleurtje een nemen hoor....

    BeantwoordenVerwijderen