dinsdag 27 juni 2006

Mooi geweest


En dan is het weer wennen. Midden in de nacht wakker worden en jezelf afvragen op welke camping in welke plaats je in de tent ligt. Of buiten staan in de korte broek en dan kippenvel krijgen. Omschakelen kost tijd. Net zoals het verwerken van de teleurstelling dat de vakantie al weer voorbij is.
Voorbij gevlogen is.
Het was prachtig, heerlijk, mooi, warm, zonnig, dorstig, smakelijk en snel. Met een totaalstand van 782,6 kilometer op de teller een lekker stukje gefietst door bergen en moerassen, akkers en valleien, langs meren en rivieren, kastelen en dorpjes en nog veel meer. Zelden in één vakantie zo veel verschillende landschappen gefietst, gezien en geroken als deze. En dat alles in twee weken.
En de verhalen? Van die aardige mevrouw met de kersen? Van de clochard op de camping? Krien die bier dronk? Fietswielen die niet meer rond wilden? De grote glazen wijn na de stortbui? Of de lichtshow in de grotten? Die verhalen? Die komen nog wel. Denk ik. Bij een wijntje en een kaasje bijvoorbeeld. Vooralsnog gewoon wat plaatjes. Geniet er van.

4 opmerkingen:

  1. Welkom thuis.De foto`s zijn veelbelovend.hoor het verhaal graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaat alles vout.naam vergeten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er gezellig uit hoor, en dat mooie weer...? Dat komt eraan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. buum in een zwembad, zal ook apart verhaal zijn. w'veld wacht in spanning

    BeantwoordenVerwijderen