dinsdag 27 juni 2006

inhaalslag...



Na een vakantie als de onze, met zoveel zon, wijn en kilometers, duurt het even voordat een blog weer op gang komt. Een omschakeling van buiten naar binnen, van vrijheid naar de dagelijkse dingen, je hebt wat te verwerken. En dan met een ochtenddienstige Krien, waardoor de wekker al om half 5 gaat, pfft.
Vooral omdat de thuiskomst, onder wapperende vlaggetjes de straat inrijden én op tijd voor het voetbal, uiteindelijk toch wel een erg grote deceptie werd. Dankzij een aantal van die vervelende minimannetjes uit Portoland en een kaarten strooiende Oostblokkistaanse schei(t)ds. Dus lag het eerste oranje sjirt al snel buiten in de regen (en als het niet regende, zo voelde het wel...) en was het snel afgelopen met de feestvreugde en straatversiering. Ben wel blij dat we in ieder geval twee weken met oranje vlaggetjes aan de tent rondgefietst hebben. (en dan jezelf maar afvragen waarom iedereen 's morgens op de camping "goedemorgen" zegt in plaats van "bonjour"...)

2 opmerkingen:

  1. waar is het voorbijliedje (voorbij, oh voorbij, voorbij, ooh voorbijijijijjij) onder de fotooooos? of wordt het daardoor nog moeilijker om ons grote verdriet te verwerken???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik blijf erbij...het komt door Appie! Pff geen wuppielied in de rust!!!

    BeantwoordenVerwijderen