woensdag 29 september 2010

Een Monica Lewinsky onderzoek...


Ik krijg het beeld van een blauwe jurk voor ogen als ik vanmiddag in zaal C een rechtszaak volg. Een kleermaker/eigenaar bruidsmodewinkel zou terecht moeten staan. Zou, want de man is zelf niet verschenen. Op advies van zijn advocaat, mr. AltijdopTV. De zaak is wat deze jachtadvocaat betreft bij lange na niet volledig. Belangrijk onderzoek ontbreekt. Onderzoek naar spermasporen op kleding.
De kleermaker zou namelijk begin dit jaar zowel een stagiaire (oh, zoete overeenkomst)  als een klant hebben aangerand. Bij deze onzedelijke handelingen zou er links en rechts het een en ander aan DNA gemorst zijn. Advocaat AltijdopTV wil nader onderzoek. Het onderzoek tot nu toe gedaan, is er gemorst en bevat het DNA is onvoldoende. De deskundige moet op de zitting aan de tand gevoeld worden, aldus de advocaat. 
De rechtbank, die net een huilende* veelpleegster met ISD als zwaard van Damocles boven het hoofd hangend, voor zich heeft gezien, moet even over het verzoek nadenken. Dan wijzen ze het toe. Binnenkort dus taferelen die we kennen uit het Beloofde land. Hoop ik.

"If it doesn't fit, you must acquit! "


*huilbui had geen uitwerking op de rechters, er kon geen zakdoekje of glaasje water van af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten