vrijdag 21 mei 2010

De Ut van de Lut


Na de wielerklassiekers als de De Ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik en Parijs-Roubaix is het tijd voor de jaarlijkse Twentse voorjaarklassieker, de Ut van de Lut!

Zaterdag 29 mei 2010 zal de 20e versie van deze wielerklassieker van het Onderwijs Sport Verenigend Verband Enschede (O.S.V.V.E.) verreden worden. De klassieker is geschikt voor iedere enthousiaste fietsliefhebber op race-, sport-, of stadsfiets. In een gezellige sfeer over landelijke wegen door de fraaie natuur van ons mooie Twente en het naastgelegen Duitsland.

De Ut van de Lut zal verreden worden in een drietal afstanden. Met plusminus 115 kilometer is de Grote Ut een echte uitdaging voor de echte fietsliefhebber. De iets kortere medium-Ut van 75 is natuurlijk net zo mooi en uitdagend. De 40 kilometer lange mini-Ut is zeer geschikt voor de enthousiaste maar misschien iets minder getrainde fietsliefhebber.

Het vertrek van de drie Ut van de Lut-tochten is vanaf onze vaste permanence Het Schip aan de Groot Bruninkstraat 9 te Enschede.


Vertrektijden: 115 km 10.00u, 75 km 10.30u, 40 km 11.00u


Het inschrijfgeld is € 3,50, dit is inclusief een consumptie en een herinnering.

Route-informatie:

De route is niet gepijld. De afstanden van 115 en 75 km worden gereden in groepen met voorrijders, die per groep verschillende richtsnelheden aanhouden. Bij de 40 km wordt met een routebeschrijving gewerkt.

De klassieker wordt verreden onder auspiciƫn van de AOb, www.aob.nl

Na afloop is er genoeg gelegenheid tot evalueren!

Voor meer informatie:

Henk Takens: htakens@aob.nl
Wouter Assink wouter.assink@gmail.com
Gerrit Meere: gmeere@tiscali.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten