maandag 26 april 2010

Beeeeeee... gooood.....






Zaterdagmiddag, het jachtseizoen is geopend! Uit betrouwbare bron hebben Pleitmevrij en uw bloggende/tweetende verslaggever vernomen dat er aan de andere kant van de grens een ET-populatie is gespot. 
En dus gaan we op pad. Pleitmevrij heeft de hele middag vrij gekregen van Imelda, zij is in stilte een verrassingsfeest voor zijn 40e verjaardag aan het voorbereiden. De oren gespitst lopen we geruisloos door het natuurgebied (*, camera's met extreme telelenzen in de aanslag. 
Dan horen we het. Heel zachtjes... "Ouuuuch!" Dichterbij gekomen, als volleerde snipers hebben we zekerheid. Ergens in de struiken klinkt het bekende "ET phone home", maar een directe shot krijgen we nog niet.
Dan, op een onverwachte plek, plots een exemplaar van dit bijzondere ras. Snel maken we zo stil mogelijk een paar foto's, net op tijd, want bij het zien van twee enorme cameralenzen schiet het exemplaar buitenaards weg. We geven niet op en even later is het weer raak. 
Uiteindelijk zien we kans om er vier op de foto te krijgen. Dan besluiten we dat het genoeg is, we hebben, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, al zoveel onrust veroorzaakt dat het hele natuurgebied ruist van onverklaarbare activiteit. Als we wegzoeven klinkt het langs de weg overal "Beeeeeee... gooood.....". 

(*)vanwege het zeldzame karakter van deze Extra-Terrestrial soort zal de exacte locatie niet bekend gemaakt worden.  

1 opmerking: