dinsdag 29 december 2009

boos (UPDATED)


Plots komt hij naar buiten toe, grijpt de camera van Krien beet en roept dat hij het bandje wil hebben. Krien grijpt haar camera nog eens stevig vast terwijl ik alvast 112 intoets. We gaan weer naar binnen. De man wil koste wat het kost het bandje, hij is boos omdat Krien zojuist een shot heeft gemaakt van twee buurtkinderen die met een zak vuurwerk weglopen. "Pappa" loopt niet mee, die wil niet in beeld komen en daar is de man bijzonder verbolgen over. Zo krijgen de mensen verkeerde ideeën dat hij vuurwerk aan jonge kinderen meegeeft en dat wil hij niet.
De "Pappa" in kwestie ben ik vandaag, de echte pappa kan vandaag niet mee en heeft mij gevraagd om even mee te lopen zodat er een volwassene bij is. Krien loopt even mee naar achteren en weet de man uiteindelijk te kalmeren. Hij is na de ramp al eens bedreigd en wil niet verkeerd in beeld komen.
Terwijl hij de beelden achterin de winkel bekijkt met Krien, zie ik waarom hij zich zo druk maakt. Een medewerker geeft snel een pakket met vuurwerk aan een jongen die zo te zien nog geen 16 is. "Hier neem maar snel mee" zegt hij, "het zal wel goed zitten".

Aha!

Update... Krien heeft zojuist de broer van de vuurwerkhandelaar betrapt terwijl die bij de supermarkt aan de andere kant van de grens vuurwerk kocht. Omdat het daar veel goedkoper is en hij geen korting krijgt van zijn broer.

Laugh Out Loud!

1 opmerking:

  1. LoL Da's een mop van ongekende omvang. Gaat ie het misschien ook nog illegaal verkopen? Dan ben je nieuws op het spoor!

    BeantwoordenVerwijderen