maandag 21 december 2009

boekfoto (updated)

Het plan ontstaat vrijdag, na de spannende ontmoeting bij Lenin, in de kroeg. Om 1200 uur precies zal de krant aanwezig zijn bij de fotoshoot van @maartendors in de plaatselijke bieb. Als we daar nu eens met een aantal Textielstadse tweeters ook zijn komen we ook in de krant. Zo gezegd, zo gedaan, de uitdaging staat en om 1200 uur verzamelen zich meerdere fanatiekelingen bij de fotoshoot.
Benvandekrant en de Meneer Biebdirecteur zijn helemaal verheugd, wat een opkomst! De pen van de krant vliegt over het papier, terwijl de camera's klikken. @maartendors maakt mooie plaatjes en daar maken @edstep en Eazy dankbaar gebruik van. "The whirring of camera's made me smile".
We eindigen met een groepsportret. @edstep, @Kriene, @Astridtweets, @enschedeaanzee en @harmjob poseren voor de camera voordat iedereen zijns en of haars weg gaat. vanmorgen is het een geren van jewelste naar brievenbussen. Mooie score, zes Tweeters!
@maartendors, succes met de foto's, we kunnen niet wachten en hopen op een geslaagde opening, waar we natuurlijk bij zijn.


1 opmerking:

  1. advocaatje pleitmevrijdinsdag, 22 december, 2009

    hahahahahaha supermop! Je bewaart hem wel he? Kan ik hem nog even lezen.

    BeantwoordenVerwijderen