woensdag 27 mei 2009

snurk


Doe dan maar twee keer de Therm-a-Rest TrailPro. Aan de vooravond van een Pinkpopfestival en een fietsvakantie komen we er achter dat onze self inflating matrasjes ook self uitflatable zijn geworden. We dachten vorig jaar dat het wel eens kon liggen aan de nattigheid van onze vakantie, maar een droge test leverde na een nacht al twee lege matten op. No way dat we zo op vakantie gaan en dus was er vandaag een zoektocht naar een goede vervanger.
De keuze is beperkt vanwege het toegestane gewicht en omvang. En opnieuw een gelijk goedkoop exemplaar lijkt ons ook geen oplossing. De levensduur daarvan zal even lang zijn, kort dus. We komen uit bij de outdoorwinkel en moeten wel even slikken als het om de prijs gaat. Helaas is het niet anders, overmorgen zal de eerste overnachting op de matjes moeten plaatsvinden. Een beetje vooruit gaan we wel, 12 mm omhoog namelijk. Belangrijke milimeters als je op een harde grond slaapt na een lange fietstocht. Daarnaast krijgen we de twee pakjes Hartkeks gratis mee. Maar of je dat nou een enorme korting kan noemen?

2 opmerkingen:

  1. mocht ik jullie niet meer spreken voor de vacance.... Bon Vacance!!
    En veel plezier bij Pinkpop!!

    groetjes
    Korien#15

    BeantwoordenVerwijderen
  2. o, dus als ons matje het de komende bedenkt om leeg te lopen, hebben jullie ondersteunend voedsel om de dag door te komen (?)

    BeantwoordenVerwijderen