donderdag 25 december 2008

DE UITSLAG


MOOISTEBOOMVAN2008uitdaging!

De deskundige jury heeft gewikt, gewogen, bekeken, gesproken en besloten en de uitslag staat vast! Een top drie stelde boomdeskundige S-Anne samen.


Op de derde plaats de boom van Omavandeoverkant. Een citaat uit het juryrapport: "omdat de boom op een sleetje staat, het is een gezellige boom en omdat er gezellige vogeltjes instaan"


De tweede plaats gaat naar Sara Saar. Volgens de jury "door de kerststal, de gezellige ballen die er in hangen, door de Winny de Pooh en omdat de kerststal licht geeft".


De winnaar van de MOOISTEBOOMVAN2008uitdaging! is geworden de boom van Miss 007! Maar liefst twee inzendingen deed deze rechtbankdame. Ze heeft het verdiend! Van harte.
"Een gezellige mooie boom, in een kleur, ziet er goed uit, straalt de sfeer van kerst uit! Complimenten!" aldus het juryrapport.

Miss 007 kan een fantastisch prijzenpakket tegemoet zien.

disclaimer: over de uitslag kan worden gecorrespondeerd maar enige invloed zal het niet hebben op de uitslag van de deskundige jury.

3 opmerkingen:

  1. Wauw
    Super!
    Dank jullie wel met deze eervolle tweede plaats!
    Ik ben een tevreden mens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Terechte winnaar.. Hulde voor de deskundige jury! Het was super gezellig en mw Pleitmevrij was bijzonder verheugd met haar uberzachte sjaal. Wil je Ronald hartelijk danken daarvoor!

    tot snel en fijne dagen voor iedereen ....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jippie ik heb gewonnen, wat super zeg. Ik wil de deskundige jury hartelijk danken. Ik wens jullie allen een geweldige kerst.

    BeantwoordenVerwijderen