maandag 13 oktober 2008


De Pleitmevrijtjes, inclusief Kidz en Robbiehond, komen lekker eten. De hele middag ruikt de keuken al heerlijk, het stoofpotje met rode wijn staat lekker te pruttelen, de spruitjes dampen en ik vergeet bijna de gebakken aardappeltjes. Ondertussen gaat er een complete kaasplank doorheen en klokken langzaam de mooie Zuiderbuurse biertjes weg. Voor de meegenomen, huisgemaakte tiramisu is bijna geen ruimte meer.

Maar als de kist met Playmobil uit de kelder komt, is iedereen weer kind. De fantasie slaat op hol en binnen de kortste keren staat de tafel vol met speelgoed. Dan is het feest voorbij, de spullen worden ingepakt. Volgende keer gaan we gewoon verder, beginnen we alleen wat eerder op de middag met het omkeren van de kist Playmobil.

1 opmerking:

  1. We hebben iig erg lekker gegeten en de playmobiel maakte voor mw PmV het feest compleet. In haar slaap hoorde ik haar mompelen .... snel ... bel de brandweer om het piratenschip te blussen. De kluis MOET gered worden. Er zit een fortuin in! enne de stoofpot is zeker voor herhaling vatbaar! Recept volgt????

    BeantwoordenVerwijderen