vrijdag 31 oktober 2008

Curly Wurly v.s Cactusprikkerhouder


Hilariteit alom vandaag in de rechtbank. eindelijk hebben we de kans om Pleitmevrij de door hem zo bewonderde cactusprikkerhouder te geven. Dolblij is de beste man, het thuisfront moet direct op de hoogte gebracht worden.


Het is overigens überhaupt al feest omdat Krien vandaag camjo is en daarvoor in de rechtbank moet zijn. De rechtbank heeft uitspraak gedaan in de zaak van Pleitmevrij's gekke taxichauffeur. Ik mag een handje helpen en wat sjouwen met een statief. Als het klaar is gaat bij de persrechter het lampje branden; "oh jullie zijn een setje?".


Later staat nog een trieste maar uitdagende andere zaak van Pleitmevrij. Een man die zelfmoord wilde plegen blies bijna zijn flat op aldus het OM. Onzin zegt de verdachte, "ik heb er alles aan gedaan om te voorkomen dat er iets zou kunnen gebeuren als een ontploffing". Pleitmevrij heeft een prachtig gloedvol betoog dat zichtbaar aanslaat bij de rechtbank. Helaas zijn de familieleden van de man ook mee en hun gezichtsuitdrukkingen zeggen hele andere dingen dan PMV (zoals we hem ook maar afkorten, hij praat toch al zoveel). Afwachten dus. Voordat ik naar huis ga krijg ik nog een Curly Wurly. Voor in de trein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten