zondag 17 augustus 2008



Improviezaterdag. Een mooi gegeven. maak geen plannen voor de zaterdag, denk dat je genoeg tijd hebt om lekker thuis wat achterstallig schilderwerk te doen en laat alles vallen bij het eerste sms-je van Buurman Krattenstapelaar. Sms "ja" teriug en zit even later op de fiets, de grens over, op weg naar het terras van de Haarmolen. Gezellig en lekkere Weizen en een Bockwurst mit Pommes erbij. Twee uur later via een alternatieve route terug naar huis, tijd om te eten.
Ne-Krien en Sjeenap doen ook aan improviezaterdag en schuiven gezellig aan. De avond eindigt aan de andere kant van de schutting, bij Mr- T-Rex in de Paddock. Zeven buren komen over de schutting, eentje loopt netjes om. Doel is om de koelkast van #16 leeg te maken, er breekt daar een tijd van gezond leven aan.
De vuurkorf gaat aan, van #10 komt er een boel hout, het is plots niet meer koud of kil, maar warm en gezellig. Ondertussen is Buuf#16 druk in de keuken, de ene schaal met hapjes volgt de andere op. Uiteindelijk is het vuur bijna uit, zijn de hapjes op en komt er uit de mond van Sjeenap geen zinnig woord meer. Tijd om naar bed te gaan.

2 opmerkingen:

  1. huh zeven buren? wie heb ik gemist???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als het straatfeest nu ook zo spontaan zou ontstaan (improvistraatfeest?).

    "99 buren komen over de schutting en 1 loopt om" klinkt toch een stuk heftiger.

    BeantwoordenVerwijderen