zondag 2 maart 2008

een tipje van de sluier





De avonturen blijven maar doorgaan, ik hou geen tijd meer over om nog te bloggen. Gisteren de hele dag met Advocaatje Pleitmevrij op pad geweest. Hele nieuwe ontwikkeling, Harm Job is weer aan de kunst! Deze keer in samenwerking met Pleitmevrij.
Het broeide al een tijdje, de ideeën om samen eens op pad te gaan en zo liepen we uiteindelijk dan te struinen door het bos waar ooit de bedelaarskolonie van de Maatschappij van Weldadigheid gevestigd was. Mooie en inspirerende plek.
Al snel zijn we er achter dat we qua ideeën op één lijn zitten en gestaag werken we door. Klikklak gaat de camera van Pleitmevrij, terwijl ik met een grote boodschappentas rondloop en met de inhoud daarvan steeds wat toevoeg aan het landschap c.q. de foto. Erg prettig om weer eens bezig te zijn met beeld en concept.
Via de Provinciehoofdstadse MekDrek, waar we een überheerlijke Sauerkrautburger verorberen, we zijn niet alleen cultureel verantwoord bezig, maar ook culinair verantwoord, komen we weer thuis waar we de plaatjes snel bekijken. We zijn tevreden en gaan binnenkort weer op pad.
En het resultaat? Dat zal vast binnenkort te zien zijn ergens...

3 opmerkingen:

  1. mooie plek gekozen voor onwerkelijke (= kunstzinnige) beelden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi sfeerimpressie *buigt*/ hulde!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie zijn niet gek maar "gekrettenk",...of zoiets

    Agelloc van Pleitmevrij

    BeantwoordenVerwijderen