donderdag 13 december 2007

heterdaadje!



Het is een uur of één en we zitten beiden nog lekker naar een filmpje te kijken. Buiten klinkt wat gerommel en als de katten ook opkijken, krijgen we argwaan. "Volgens mij zijn ze wat op de ramen aan het doen" zegt Krien. Voorzichtig sluip ik naar de gordijnen en steek mijn telefoonfotoapparaat door een kier.
BETRAPT!
Omavandeoverkant en Buur#15 staan met een sjabloon kunstsneeuw op het raam te spuiten. Ze willen de Straatsjoelbeker, die Krien afgelopen weekend samen met haar maatje won, afdekken. Aan het zicht onttrekken! "We dachten dat jullie allang zouden slapen, maar, verderrie, zijn ze nog op!" aldus een d
ubbel van het lachen op straat liggende Omavandeoverkant. In haar handen nog steeds de bus kunstsneeuw en op het raam een spuitsneeuwkerstboom.
De twee biechten op dat ze al enige dagen van plan waren om de beker aan het zicht van iedereen te onttrekken en dat dat moment nu gekomen is. Helaas is het snode plannetje mislukt. We drinken er één op en concluderen voor de zoveelste keer dat we een hele bijzondere buurt hebben...

(en dan even een excuusje aan Buuf#13, het onterecht beschuldigen van kerstvandalisme was een onderdeel van de grap, neem het ons allevier maar niet kwalijk en vanavond is het eerste Glühweintje gratis in het Kluphuis!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten