dinsdag 18 december 2007

druk...


En zo is het al een paar dagen rustig op dit blog. Alle verhalen over alle spannende belevenissen ontbreken, verjaardagen, straatbijeenkomsten en ga zo maar door, niets online, helemaal niets. Het probleem is vrij simpel, er gebeurt te veel waardoor er geen tijd over blijft om er nog over te bloggen, iets dat past bij de drukke decembermaand vol vieringen, feesten en verjaardagen.
Dus over de "ad hoc" Klupavond op donderdag, de verjaardag van voormalig Buuf#15 op vrijdag, het Kerstboomhalen en het Indrinken van de keuken van "Onze Voorzitter" op zaterdag, de start plus finish van de Winterfietstocht vanuit het Kluphuis en het Sinterkerstdobbelen op zondag zult u weinig meer lezen dan hier.
Niet omdat er niets aan was, in tegenstelling, de "ad hoc" Klupavond donderdag was druk bezocht en supergezellig met het grootste kluphuiskoor ooit en een nieuwe harenknipweddenschap. Voormalig Buuf#15's verjaardag was dito gezellig en met zeer smakelijke hapjes, alhoewel er iets meer chocoladestickjes met witte vulling hadden mogen zijn. Het Straatgebeuren op zaterdag, de roemruchte Straatkerstboom en het Keukenindrinken bij de Voorzitter, laat ik er maar over ophouden, zij die er bij waren zullen het nooit vergeten.
De zondag met een ijskoude maar geslaagde Winterfietstocht, warme soep, hartige taart en koud bier in het Kluphuis zal ook niet worden vergeten, nooit eerder waren er zoveel bont uitgedoste en bevroren fietsers in het Kluphuis en ik weet zeker waardoor dat komt. Precies, de nieuwsgierigheid naar het Kluphuis. Het Sinterkerstdobbelen met een stel manke, gehandicapte en zieke collega's en een enorme stapel bijzondere cadeaus, hoe leuk is het toch om het grootste pakje af te pakken en weg te geven en uiteindelijk verrast te worden met een set knipperlampjes of ceedeesingles met piratenmuziek of een kleurkleiset. Vandaar..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten