woensdag 28 maart 2007

wel @$%$#$^&**((^%#$@!!!!!!!!!!!


Ik denk dat ik morgen de bus naar OoitOlympischeSpelenmaarnuallesplatGrad maar neem. Dat zal een stuk makkelijker gaan dan een simpele reis naar Beschuitstad. Want met de vaderlansche spoorwegen schiet het niet op. Lees dit bericht maar...

Geen treinverkeer tussen Beschuitstad en Industriestad tot maandag

Het treinverkeer tussen Beschuitstad en Industriestad zal niet voor maandag 2 april worden hervat. Reizigers moeten tot en met het weekend rekening houden met langere reistijden. Vrijdag 30 maart komt ProRail met een prognose over de hervatting van de treinenloop. Het aansluiten van het hulpspoor voor het project Beschuitstad Verdiept in het weekend van 24 en 25 maart leidde tot langdurige vertraging doordat het testen van het veiligheidssysteem op problemen stuitte.

ProRail geeft het spoor pas vrij als de veiligheid gegarandeerd is. Ondanks alle inspanningen zijn de betrokken partijen er de afgelopen dagen niet in geslaagd een werkende en veilige oplossing te vinden. ProRail heeft extra deskundigheid ingeschakeld. Ook in de komende dagen zal in volcontinudienst worden gewerkt aan het oplossen van de problemen.
Het is toch niet te geloven!!!


einde bericht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten