zondag 28 januari 2007

winter-bbq



Uiteindelijk stond ik om één uur vannacht, op een keukentrapje, met een bezem te slaan tegen het slaapkamerraam van "De vrouw van de Voorzitter". Die lag, met alle deuren potdicht op slot, heerlijk te slapen terwijl er voor de deur een wanhopige Voorzitter stond. Zonder sleutels. Gelukkig werkte de klopmethode, vier huizen verderop werden ze er zelfs wakker van, en onze voorzitter kon bedwaarts.
Een mooie afsluiting van een geslaagde winter-bbq. Begonnen met een mooi partijtje klootschieten op de oudste Es in ons land om te eindigen in een improvisatietent achter in de tuin van nummer 20. Bij de winter-bbq. Winnaars "de gemiddelden" (naar hun lengte), verliezers "de lange en de korten" (tweede plaats met 6 worpen meer)en zij die om verschillende redenen niet mee konden met het klootgeschiet, samen onder een blauw zeil. Met een aantal vuurkorven en drankjes voor de warmte werd een supergezellige avond.
Heb nog niet zo vaak zo veel verschillende drankjes door en met elkaar geproefd, en daar was ik niet de enige in. Het was dan inderdaad ook niet vreemd dat onze voorzitter zijn huis niet inkwam. Her en der in de straat liggen nu nog steeds mensen bij te komen van hun dorst.
En of zij het ook nog steeds een goed idee vinden om gezellig eens een keer een cocktailparty te houden weet ik niet. We'll see...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten