donderdag 18 januari 2007

fietser van het jaar


Hoe ze er bij komen weet ik niet, maar ik ben gisteravond gekozen tot "fietser van het jaar". Dat gebeurde allemaal na afloop van de eerste jaarvergadering door het bestuur van Fietsklup d'Oale Fietse, d'O.F. in afkorting. Met een heuse agenda, financieel jaarverslag en koffie met oliebollen begon de avond met een serieuze noot. Het geplande uur was dan ook hard nodig voor de vele zware beslissingen die genomen moesten worden.
Voordat de tijd was aangebroken dat fietsklup en kluphuisleden hun stem op hun favoriete fietser konden uitbrengen, werd het bestuur blij verrast door het spontane kado van ons jongste lid. Dit jeugdkluplid had in zijn vrije tijd kans weten te zien om een werkelijk prachtig klupbord te fabrieken. In klupkleuren zal het weldra prominent in beeld hangen.
Na het uitbrengen van de stemmen op echte originele stembiljetbierviltjes werden ze vervolgens door een onafhankelijk ere-lid geteld en bekend gemaakt. De uitslag is bekend. En die brengt verplichtingen met zich mee. "Het hele jaar de rest van de klup uit de wind houden" was een van de gemaakte opmerkingen. "Een rondje van de winnaar" een andere. " Klupmotivator, kopfietser of gewoon de lul" meende ik ook ergens op te vangen. We zullen het zien. Het was in ieder geval een geslaagde avond.

(wil jij ook meefietsen met d' O.F.? proeven van de gezelligheid van een echte fietsklup met een echt kluphuis? in 2008 de Alpe d'Huez beklimmen? geef je snel op en wie weet fiets je binnenkort met ons mee...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten