maandag 18 december 2006

kerstpakkettenruilbeurs


Vaste bezoekers kennen het verschijnsel "Kerstpakkettenruilbeurs" nog van vorig jaar. Nu ik heb vernomen dat mijn pakket dit jaar ook weer verschrikkelijk zal zijn (nee nog niet in bezit, maar de geruchten gaan) lijkt het mij een verstandig idee om opnieuw een Kerstpakkettenruilbeurs in te stellen. Daarom...
Bevalt je kerstpakket niet? Heb je wat over, wil je van wat af? Liever een goede zak chips dan een strandmat met het logo van de baas? Of liever een beschimmeld kaasje dan een alcoholvrije wijn? Liefhebber van chips met vissmaak maar niet van pure chocoladeschaatsen?
GEEN PANIEK!
Ook dit jaar weer een Kerstpakkettenruilbeurs op Harmjobinhetwild! (kopierecht)
Dus wil je van kerstpakketdelen af? Reageer en ruil het met een andere bezoeker! Wie weet wil iemand jouw potje met onduidelijke tomaten-appel-met-chocolade-saus wel in ruil voor zijn of haar groene haarverf met glitters. En ben jij de koning te rijk!!!
Wees er snel bij! Harm Job is de man in het midden en zorgt dat alles op zijn plek terecht komt! Doe mee! Laat zien wat je hebt! (liefst met foto van het object! is wel zo aansprekend!)
Succes!!!!

1 opmerking: