vrijdag 13 oktober 2006

vrijdag de 13e


Vrijdag de dertiende. Oh jee. Een dag dat je bijna het beste de hele dag binnen moet zitten. Deur op slot, gordijnen dicht en dekens over het hoofd. Alhoewel, hoorde vandaag van iemand die uit angst voor deze beruchte dag zichzelf opsloot en vervolgens overleed door een wespensteek. Dus toch maar de straat op.
Werd direct kletsnat van de regen, de rechtszaak in Beschuitstad waar 10 minuten voor stond, duurde bijna 4,5 uur en ben nu doodmoe. Aan de andere kant, het eerste exemplaar van ons proefabonnement op HetEersteTabloidmodelNieuwschblad lag vanmorgen wel in de bus. En de trein had geen vertraging. En ik vond net in de winkel zonder problemen een nieuw wit overhemd voor niet teveel geld. En da's maar goed ook, want een wit overhemd kan je toch maar 1 dag aan voordat het in de was moet. Zonde om er dan een hoop geld tegenaan te gooien.
Conclusie dus? Ja, en daar durf ik natuurlijk nog geen uitspraken over te doen. Want het blijft nog wel even de dertiende. En vrijdag. En ik ga nog ergens eten vanavond. en daar moet ik wel op de fiets heen. En dus kan er vanalles gebeuren.

(Maar luister in ieder geval wel even naar het speciaal uitgezochte muziekje. Onder het plaatje.)

1 opmerking: