vrijdag 1 september 2006

hangjeugd

klik foto voor liedje
De vakantie is bijna voorbij, de straat raakt weer bevolkt en de kids hangen weer aan de poort. 'T is bijna weer als vanouds, zelfs de zon doet vandaag zijn best om te schijnen. Heel bijzonder.
Ik hoop dan ook van harte dat volgende week de zomer opnieuw in volle omvang losbarst. Mussen dood van het dak kletteren, de supermarkten zonder fris en bier zitten, de scholen extra vroeg beginnen en extra vroeg uitgaan, de spoorrails kromtrekt en het asfalt smelt. Want ik las vanmorgen dat de eerste herfstdepressies al rondwaren. We hebben in augustus een tekort aan zon gehad en dat wreekt zich op ons geestelijk welzijn. En daar heb ik helemaal geen trek in. Dus eis ik zon. En wel nu!
(en de tip van de dag komt van Buufnr.15. want, last van nestelende wespen of bijen? spuit flink met een bus haarlak op de nestelplek en ze willen niet meer. het spul is ook handig tegen de pietjes. dus voordat de blagen volgende week weer naar school gaan eerst even flink inspuiten!)
(met opnieuw extra service in de vorm van een speciaal liedje (onder de foto) voor hen die weer naar school gaan, of dat wel weer zouden willen. luister vooral goed naar de tekst...)

1 opmerking: