vrijdag 4 augustus 2006

harm job geeft weer weg!

Terwijl er buiten wat water uit de hemel valt (foutje?) is Harm Job in een opperst beste bui!
Dus is het weer tijd voor de Harmjobgeeftweerwatwegdezezomerprijsaktie! (kopierecht HJ 2006)
En het loont vandaag om NIET met of op vakantie te zijn, want JIJ hebt daardoor meer kans op deze prachtige GRATIS aanbiedingen!



Allereerst deze werkelijk fantastiese, tweedelige, FOTOSET van een bij de dames (en sommige heren) zo populaire gespierde podiumgroepje. Nog niet zo lang geleden waren ze zelfs hier in Textielstad in vol ORNAAT te zien! Aarzel dus niet en reageer, dan heb jij twee echte foto's (!) van deze appetijtelijke heren boven je bed hangen! Wie wil dat nou niet? Wees eens eerlijk!

Dan het tweede deel van de Harmjobgeeftweerwatwegdezezomerprijsaktie! (kopierecht HJ 2006) een meer dan twintigdelige set met kaarten van BEROEMDE ARTIESTEN! Grootheden van toen en nu, om op te sturen aan je oma of op je toilet te hangen. Een aantal van deze kaarten is zelfs voorzien van een ECHTE HANDTEKENING! Niet te missen dus!

Kans maken op een van deze prachtige GRATIS WEGGEEFPRIJZEN? Reageer dan snel. De foto's of kaarten gaan naar de eerste reageerder! Let wel, het gaat vandaag om TWEE VERSCHILENDE items! Je kan slechts kans maken op een van beide items! Twee keer reageren heeft dus geen zin, Harm Job (kopierecht 1996), iedereen heeft gelijke kansen!

5 opmerkingen:

  1. wil graaaaag als eerste reageren en geef de prijs door aan de volgende!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Laat ik niet merken dat je de kaart van Jacques Herb die ik voor je heb geregeld zomaar weggeeft!!!!! Enne, ik geef ook graag door aan de volgende, ben in een vrijgevige bui :-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n actie starten terwijl wij op vakantie zijn! Hoe durft u!
    Dit stelt ons zeer teleur, mijnheer de Voorzitter. Wij zijn niet blij, neen, wij zijn diep bedroefd. Dit is niet meer goed te maken, zelfs niet met kaarten van meer dan twintig (!, sommige zelfs met handtekening!) beroemde en breed gewaardeerde persoonlijkheden uit het zogeheten lichte amusement.
    Neen, mijnheer de Voorzitter, hoe zeer het ons ook spijt, hoezeer we ook naar deze ruimhartige collectie verlangen, wij blieven het niet meer. Wij wensen deze actie aan onze neuzen voorbij te laten gaan, mijnheer de Voorzitter.

    Met oprechte genegenheid, maar eveneens oprechte verontwaardiging,
    een welgemeend tabee, mijnheer de Voorzitter.

    De Koekstadse afdeling van de Harmjob Fanclub

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jaaaaa ik wil!! heul graag die van bassie en adriaan dankuwelalstublieft. maar van een slagerzanger mag ook, uiteraard.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. en matijn is de gulle ontvanger! het komt z.s.m. jouw kant op!

    BeantwoordenVerwijderen