zaterdag 5 augustus 2006

dokter


En toen zaten we gisteravond opeens met KlaasKat bij de dierenarts. Hij was opeens niet lekker, wilde niet eten en trok zich terug, en begon tegen HilbertKat te grommen. KlaasKat had in ieder geval koorts, 41,4, best hoog voor een kat begreep ik van de dienstdoende dierendokter. De gevolgen van een vechtpartij dacht de dokter. En toen een verstopte blaas, "een plaskat". KlaasKat kreeg een spuitje tegen de koorts en we moesten heel goed opletten of ie ging plassen, want anders vanochtend dringend terug komen.
In de auto terug naar huis begint het al te stinken en even later staan we samen te ruiken en te voelen aan de handdoek in de kattenmand. KlaasKat heeft alvast zijn blaas leeg gemaakt.
We houden hem vannacht en vanmorgen op onze slaapkamer, aparte bak erbij. Tegen tienen mag ie naar buiten. Plas gedaan. Wat er nu echt met hem was weet ik niet, hou het wel in de gaten en maak lekker zijn antibioticakuurtje af. Ondertussen ligt meneer in een tuinstoel buiten. Zal zo de hangmat ophangen, kan hij daar liggen...

4 opmerkingen:

  1. ahhhhhhhhhhhhhhhh, is niet leuk als je kindje zo ziekjes is, geef 'm maar een dikke knuf

    BeantwoordenVerwijderen
  2. KlaasKat, van harte beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. KLaasKat: als je een keer met Cairo wilt praten: hij heeft hetzelfde gehad... gaat wel weer over, met veel liefde, aandacht, snoepjes en knuffels! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. KlaasKat laat iedereen bedanken en wil duidelijk laten weten dat ie zeker -let wel ZEKER!- geen problemen met zijn plas heeft. pffff wat denkt de dokter wel.... stoere kater met luier zeker, no way jose!

    BeantwoordenVerwijderen