zondag 2 juli 2006

vieren


Er was er wat te vieren. Buurman Krattenstapelaar heeft een nieuwe baan. Iets van putjesschepper in Beschuitstad, bij de gemeente. Krattenstapelaar trakteerde. Had de baan dankzij een goedingelichte Krien.
Vrijdag was de zaak rond en kon er een eetplek gezocht worden. Met een tuin of terras. Want met deze hitte gaat er natuurlijk helemaal niemand binnen zitten eten. De plek was snel gevonden en de voorpret was al zo groot, dat er halverwege de middag, halsoverkop een wijntransport opgezet moest worden om de dorstige keeltjes gesmeerd te houden. Ondanks al het voordrinken en happen in de thuistuin was het eten een succes. Heerlijk plekje in de Textiestadse binnenstad met een verrukkelijke kaart. En evenzeer smakelijk eten. Super!
Na het toetje nog even de terrassen langs mensen kijken en wat drinken. Opvallend, het grote aantal "vrijgezellen-parties" viel op. Links en rechts verklede "aanstaanden" die door een vriendenklup meegenomen worden. En leuk dat ze het hebben...
Was uiteindelijk wel blij dat ik zondagochtend uit mocht slapen. Erg aan toe. Hoop alleen wel dat de zon in oktober nog volop schijnt. Zie het er niet eerder van komen dat buurman K. en ik tussen de middag op een Beschuitstads terras achter een grote pul "sap" zitten. Ach wie weet.

1 opmerking: